Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія - http://meadm.cg.gov.ua/old
back

Щодо впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів

08-08-2019 09:46

7 серпня для керівників навчальних закладів району та кухарів шкіл і дитячих садочків відбувся тренінг на тему «Законодавчі вимоги щодо впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів на підприємствах харчової промисловості, закладах громадського харчування згідно стандарту ISO 22000 та принципів НАССР».

Лектор-консультант ТОВ «АТЕСТОР» ознайомила з законодавчими вимогами щодо безпечності продуктів харчування та вимогами системи управління побудованої на принципах НАССР.  У ході заняття також наголошувалось на розумінні концепцій безпечності харчової продукції, освоєнні основних вимог стандартів, здобутті необхідних знань та розуміння принципів HACCP для роботи зі стандартами серії ISO 22000 та на практичних навичках формування документації НАССР.

 

За інформацією відділу освіти,сім’ї,
молоді та спорту райдержадміністрації